diumenge, 4 de novembre del 2012

English Culture


Dilluns 29 d'octubre alguns alumnes d'anglès de 3r i 4t d'ESO van poder gaudir de la xerrada "English culture" a càrrec de Hayley Cantor, de l'editorial Burlington. La Hayley ens va fer passar una estona molt divertida i, a més,  va fer un recorregut per alguns dels temes més coneguts de la cultura anglesa.
En to humorístic i teatral la Hayley va saber captar l'atenció dels alumnes i fer-se entendre només utilitzant la llengua anglesa. Així els alumnes van aprendre que és la Union Jack, qui forma la real família anglesa, els símbols nacionals i algunes de les curiositats dels diferents regnes que conformen el Regne Unit. Mica en mica i de la mà d'en la Hayley vam passejar per:
  •  Escòcia amb els seus kilts, haggis, Nessie...
  • Anglaterra amb els double decker buses, el Big Ben, ...
  • Gales amb el poble "Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch" que com podeu imaginar es tracta d'un dels pobles amb un dels noms més llargs del món. I encara que us sembli mentida tots vam aprendre a pronunciar-ho.
  • Irlanda amb el "shamrock" (trèvol) com a símbol nacional.    
Per acabar la Hayley va voler comprovar el que els alumnes havien aprés al llarg de la xerrada i la biblioteca es va convertir per un moment en el plató del concurs "qui vol ser milionari?" amb comodins i tot. Val a dir que els concursants de les diferents classes sempre van guanyar el premi màxim, tot i que van haver d'utilitzar els diferents comodins, fins i tot el de la trucada. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada