dimarts, 25 d’octubre del 2011

Comentaris Hora de Lectura



Curs 2011-2012

Deixa aquí els teus comentaris de les teves lectures.

Per donar una mica d’uniformitat als vostres comentaris ens agradaria fer-vos algunes suggerències: encapçaleu els vostres escrits amb el títol i l’autor del llibre que comentareu, desprès podeu explicar una mica l’argument, fer una critica, dir el que més us ha agradat, perquè el recomaneu, per quin nivell, quina “nota” li posaríeu... i si voleu també ens podeu fer arribar una imatge relacionada amb el llibre, l’autor o una il·lustració. Per finalitzar els vostres comentaris no oblideu posar el vostre nom i el curs.


El funcionament per fer-nos arribar els vostres comentaris és molt senzill. Només cal clicar sobre el botó de “comentaris” que trobaràs a la part inferior dreta, s'obrirà un espai on podràs escriure el teu comentari, després hauràs de seleccionar com a perfil:
  • Si tens un compte gmail: selecciona "compte de Google" escriu l'usuari i la contrasenya. Finalment clica sobre "comentari de l'entrada" i verifica la paraula que es mostra. El teu comentari nomes restarà pendent de l'aprovació del gestor del bloc.
  • Si no tens un compte gmail: selecciona "anònim". Finalment clica sobre "comentari de l'entrada i verifica la paraula que es mostra. El teu comentari només restarà pendent de l'aprovació del gestor del bloc.

2 comentaris:

  1. FITXA DEL LLIBRE 2/12/11
    Autor/-a: Jordi Achón
    Títol: L’enigma de l’escriba
    Traductor: No té
    Il•lustrador/-a: No té
    Nombre de pàgines: 157 pàgines
    Editorial: Alfaguara/Grup Promotor.
    Gènere:
    Narrativa - novel•la - de misteri i policíaca.

    Sinopsi: Tracta d’un noi que es diu Julià i és escriptor i corrector. Un dia va arribar-hi el seu oncle: en Ramon. L’oncle es comissari i li va portar a en Julià un cas que teoricament estava tancat però tenia un enigma que per resoldre-ho necessitava a en Julià. A partir d’ara va sortir una relació entre una suposada galerista d’art: Esther Cole, i un traductor d’escriptura antiga. Van parlar pel correu electrònic, la dona tenia molta intriga per saber el significat de les tauletes d’escriptura antiga i saber també si eren de veritat. L’escriptor de les tauletes d’en diu Namematumma i vivia a Uruk, una ciutat de Sumeria. Ens explica costums dels habitants d’allà i la seva història. Aquest es converteix en un missatger reial i un inventor de la escriptura però al final el maten els demés habitants per enveja. També seguidament surt el tema de la Guerra d’Iraq amb uns robatoris d’obres d’art. Al final es descobreix que el que volia l’Esther era saber informació dels seus antepassats i això per descobrir-ho li obliga a en Julià anar als Estats Units però descobreixen que l’Esther està morta.

    Opinió personal:
    M’agradat aquest llibre perquè parla dels costums dels habitants d’aquella època i al final del llibre t’ensenyen els símbols que utilitzaven per escriure. Es un llibre que et van deixant moltes intrigues. Està bastant bé el llibre.

    Nom: Carlos Cognoms: López Giraldez Curs: 1 C

    ResponElimina
  2. Marina de la Fuente Mauri
    20/12/11 Curs: 1er D
    Fitxa del llibre
    Títol: El misteri en el Croscat.
    Autor/a: Carme Arrufat.
    Il•lustrador/a: Stefanie Pfeil.
    Núm. de pàgines: 121 pàgines.
    Editorial: La Galera.
    Sinopsi: En Bernat, la Tura, la Irina i en Bub (el gos de la Tura) se’n al Croscat, a mirar els tipus de roques, minerals, etc. Llavors en Bernat veu a dos homes que estan robant roques i minerals. En Bernat s’apropa al cotxe dels lladres i veu una llúdriga . Els lladres volen matar la llúdriga, per vendre la seva pell. En Bernat al veure-ho els amenaça i diu que els denunciarà, els homes al sentir-ho agafen a en Bernat i fiquen dins el cotxe (el rapten). La Tura, La Irina i en Bub s’enteren dels fets; la Tura i la Irina van corrents a agafar les bicis, per perseguir els lladres, entren a la casa dels lladres, però del intent la Tura també queda segrestada. Llavors amb la seva capacitat mental la Irina els rescata i surten corrents abans de que els enganxin, però els homes es donen compte de que s’han escapat, però en aquell moment venen uns policies i llavors veuen el que està passant i detenen als lladres. I els tres nens, en Bub I en Quim se’n van a sopar.
    Opinió personal: A mi m’agradat molt el llibre, sobretot per les aventures que passen. M’agrada molt, perquè la historia passa a Olot un dels llocs que més m’agraden. Aquest llibre el recomanaria a persones que els hi agradés l’aventura. El nivell d’aquest llibre es per a nois i noies de 6è de primària i 1r d’ESO. La nota que li posaria es un 8 .

    ResponElimina