dimarts, 29 de setembre del 2009

Comentaris Hora de Lectura


Curs 2009-2010

Deixa aquí els teus comentaris de les teves lectures.

Per donar una mica d’uniformitat als vostres comentaris ens agradaria fer-vos algunes suggerències: encapçaleu els vostres escrits amb el títol i l’autor del llibre que comentareu, desprès podeu explicar una mica l’argument, fer una critica, dir el que més us ha agradat, perquè el recomaneu, per quin nivell, quina “nota” li posaríeu... i si voleu també ens podeu fer arribar una imatge relacionada amb el llibre, l’autor o una il·lustració. Per finalitzar els vostres comentaris no oblideu posar el vostre nom i el curs.


El funcionament per fer-nos arribar els vostres comentaris és molt senzill. Només cal clicar sobre el botó de “comentaris” que trobaràs a la part inferior dreta, s'obrirà un espai on podràs escriure el teu comentari, després hauràs de seleccionar com a perfil:
  • Si tens un compte gmail: selecciona "compte de Google" escriu l'usuari i la contrasenya. Finalment clica sobre "comentari de l'entrada" i verifica la paraula que es mostra. El teu comentari nomes restarà pendent de l'aprovació del gestor del bloc.
  • Si no tens un compte gmail: selecciona "anònim". Finalment clica sobre "comentari de l'entrada i verifica la paraula que es mostra. El teu comentari només restarà pendent de l'aprovació del gestor del bloc.

RECORDA: Les úniques dades obligatòries són el títol, l’autor del llibre, el vostre nom i el curs actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada